ISKOLÁNKRÓL

Iskolánk két létesítménye, a központi iskolaépület és a tangazdaság immár több mint 50 éve, széles képzési kínálatot nyújt mezőgazdasági, valamint gépészeti szakterületen. Oktatási intézményünk magába foglalja az elméleti és gyakorlati oktatás tantermeit, szakmai műhelyeket, könyvtárat, sportpályákat, jól felszerelt gazdasági udvart, állattenyésztési – állategészségügyi építményeket, tankonyhát, valamint 90 hektár termőföldet. Mindez egységet alkotva biztosítja a tanulók elméleti felkészítését és megalapozza gyakorlati készségeiket, azaz a választott szakma magas szintű elsajátítását. Tanáraink kiemelt feladatuknak tekintik, hogy tanulóink biztonságban, jól érezzék magukat iskolánkban.

Büszkék vagyunk arra, hogy diákjaink számos tanulmányi és sportversenyen kiemelkedő eredményeket érnek el. Oktatáspolitikánk igazodik a mindennapok változásaihoz, így végzőseink többségükben megtalálják helyüket a munkaerőpiacon, illetve az érettségi megszerzését követően sokan a továbbtanulást választják hazai vagy külföldi egyetemeken, főiskolákon.


Ha tovább lapoz, hasznos információkkal fog gazdagodni oktató és nevelő munkánkkal kapcsolatosan. Felvilágosítást kap képzési kínálatunkról, és az információk között megtalálja aktuális programjainkat.